11 dec. 2008

Alla barn är konservativa kristdemokrater

Har ni tänkt på det? Kristdemokraterna borde definitivt ha det största ungdomförbundet.
Till exempel, alla barn är helsålda på tanken om kärnfamiljen. Om föräldrar säger att dom skall skiljas så får ju alla barn frispel, fullständigt frispel. "Min mamma skall vara hemma hela dagarna, och om jag vill ha en kanelbulle så skall min mamma baka en kanelbulle." Så är barn. För att inte tala om i fall mamman vill gifta om sig. Då är ju barn så här; "Nej, du får absolut inte leva vidare, antingen är mannen i ditt liv pappa, eller så lever du ensam resten av ditt liv". Det är ju samma värderingar som finns i hederskulturer!
PLUS att barn håller extemt hårt på gamla mossiga traditioner. Dom är såhär. "Nu skall vi fira jul exakt så som vi alltid gjort." Om det saknas typ pepparkakor på julbordet, så bryter dom samman och stormar till sitt rum och kommer inte ut igen förren pappa köra 7 mil till den därmast jouröppna mataffären och KÖPT pepparkakor. Och en annan moralistisk värdering barn sitter på, är att dom är sådär extremt negativa till rusdrycker av olika de slag, och över huvudet taget verkar ogilla så fort vuxna råkar ha det lite roligt. Cigaretter till exempel, försöker man ta ett glas vin och en cigg vid någon enstaka festligt tillfälle, då får ju barnet ett moralistiskt utbrott. Vissa barn slängereller gömmer ju till och med sina föräldrars cigaretter, likt hur man behandlar oliktänkade i vissa farcistkulturer.
Och till sist, barn älskar monarkin. Så fort dom lärt sig prata är det ett neverending bjäbb om prinsar och prinsessor. Dom är ju mer superrojalistiska än typ Linda Nyberg!

Inga kommentarer: