13 sep. 2011

So happy with what I got.

Kom precis indrösande genom utterdörren och har hunnit 1) slänga av mig de trånga jeansen och 2) koka mig en kopp té. Ute viner vinden, jisses vad det här blåst de senaste två dagarna! Imorse promenerade jag till bussen (inte släpandes på 7-8 kg böcker för en gångs skull) och det var en vinglig färd längs med banvallen kan jag lova. Men jag kom fram och hamnade inte uppblåst i en trädtopp, som tur var. Haha, vilket i sig kanske hade varit en kul syn för förbipasserande, men men...
Robin stackaren har också kört en 14 timmars arbetsdag idag så han är också helt slut. Som tur är ser det ut som det kommer bli en kortare dag för oss båda två imorgon, kanske till och med en halvdag för min del. Det blir in till Pedagogen imorgon (skjuts med mor) och sedan förmodligen till att åka hem med henne samma väg. Skönt att slippa bussen någon gång!


Imorgon börjar jag på den fruktade hemtentan som vi fick ut frågorna till idag på seminariet. Pirrigt men samtidigt lite lamt - jag vet att det är en viktigt del men vetenskapsteori är fasen inte my cup of tea. Hemska att säga men sant. Men nödvändigt. Jag vet. Tjata inte.

I övrigt så ser det ut som att veckan blir ganska lugn. Helgen (som jag redan ser fram emot trots att det bara är tisdag...) ligger som ett härligt blankt blad framför mig. Inget jobb och inget plugg inplanerat. Sedan får vi väl se hur det går med det i slutänden, men just nu ser det bra ut. Oavsett vad som händer så har jag lovat mig själv att ta ut Robin på brunch på söndag, på casino Cosmopol och deras amerikanska brunch "Vegas style". Hur coolt är inte det? (Och fett, och sockerstint?) Mums!

Nu sover vi!

Inga kommentarer: