8 dec. 2011

I Amerikatt är allt bättre. Så är det bara.

"Baconnaise är egentligen berättelsen om två baconentusiaster (Justin & Dave) som vann en massa pengar i Americas Funniest Home Videos och beslutade sig för att förverkliga en dröm: Att få allting att smaka som bacon. Efter en lång tids experimenterande (och baconätande) kom så resultatet som en liten bit av himlen i en burk. Majonäs som smakar bacon. Inte "ungefär som bacon" eller "ganska mycket bacon" utan bacon, bara bacon (och lite majonäs).

Man behöver väl inte ens nämna att Baconnaise är din bästa vän om du ska styra upp en kalasgod BLT-macka men varför stanna där? Baconnaise funkar lika bra på sallad som smörgås, till kött eller kyckling, som dip eller sås. Endast din fantasi, och kärlek till bacon, sätter gränserna."


"Är man mycket stark måste man också vara mycket god, som, typ, Bamses mamma sa. Och även om hon då talade om björnar som ätit dunderhonung och inte om detta godis så har hon en poäng. För vårt chiligodis är ju just det: starkt och gott!

Och precis som riktig chili bidar den sin tid. När du stoppar den i munnen tänker du att det är ett vanligt vingummi men sen börjar du misstänka att något är på gång och så bara - BOOM - är din gom en stridszon där dina smaklökar ligger i skyttegraven. Vi snackar starkt, vi snackar starkare, vi snackar superstarkt."



Båda produkterna finns på www.coolstuff.se och kostar 69 kronor stycket.

Inga kommentarer: