2 maj 2012

Tv-mat.

Att både jag och Robin är riktiga Eurovisionnördar är det väl få bloggläsare som undgått, och nu är det maj och då är det fullt Eurovision-ös här hemma. Nu är det bara ett avsnitt lvar av "Inför Eurovision" som går på ettan och där de presenterar och bedömmer årets tävlande bidrag. Jag och Robin har våra favoriter. Det skall bli spännande att se hur Sverige placerar sig i år. Bidraget har fått väldigt positiv respons ute i Europa och många tror att Loreen kommer vinna, men själv är jag lite skeptisk. Visst är låten bra och hon känns ny och fräsch, men bidraget är ändå inte i min stil. Gud vad jag svamlar, det här inlägget skulle ju handla om maaaat....

När det är Eurovision så skall det vara glammigt och pimpat, och då måste man såklart också ha en fabulös meny som matchar sinnesstämningen. I år blir det en enkel men lite lyxig meny där vi satsar på klassiska smaker. Bubbel, oxfilé och en färdig dessert som skall stå klar i kylen så man slipper springa ifrån och missa. Smaker för årets Eurovisionmeny blir blåbär, kantareller, bourbon, mynta, ingefära och hallon, inte nödvändigtvis i den ordningen. Fräscha försommarsmaker med grilltoner. Vi gillar. Här kommer bilder, en fullständig meny med recept kommer dyka upp senare!


Inga kommentarer: