25 nov. 2008

Julklappen som öppnas 1 år efter

Idag har jag ringt och hört mig för angående modellbilderna jag fick av Robin i julklapp, öh, ja. Förra året. Dragit på det har jag gjort, in i det sista. Men gud så glatt överraskad jag blev!
Anledningen till att jag inte tagit i det på ett år, är det att jag tyckt det känts så himla tråkigt! Tittar man på bilder folk lägger upp på Facebook som dom sprungit och tagit, så blir det bara en enda stor gääääsp. Boring boring boring. Folk i fula sminkningar, fula frisyer, i fula poser och framför hemska medaljong tapeter. Boring...

Jag vill göra något roligt, något nytt. Extrema kläder i fräcka miljöer, 1 meter högt hår och inte ett tillrättalagt leende så långt ögat når, tack!
Nu hade ju Robin den goda smaken att hitta en riktig modellstudio, som tar riktiga bilder för riktiga modeller. Jag pratade med fotografen i nästan en trekvart, han var glad och sprudlade av idéer och tankar kring just mig. Härligt! Han likt jag fnyste åt löpandebandverksamheterna nere i stan, in, ut, in, ut. Resultatet - shit the same. Detta skall faktiskt bli riktigt kul! :)

Nä, nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen blir det jobbet och APT, jobbar ikväll!

Ps) Jag älskar dig Robin!



Världens vackraste kvinna - alla kategorier

Inga kommentarer: