23 nov. 2008

Livet på en pinne

Varför är underbart kort? Varför går tiden så snabbt när man har roligt? Varför är helgen helt plötsligt slut, utan att jag gjort något vettigt över huvudet taget? :(
Life sucks.

Jag har i alla fall shoppat julklappar idag, jag är såååå vuxen och planerande. Mamma, pappa, Sophia, Aamnda & svärmor är numera klara. Då är det bara Robin's syskon och Sophias pojkvän kvar att handla till, så dom svåraste är klara. Sedan passade jag på att handla träningskläder, det blev ett par korta svarta träningsbyxor & en blå tanktop från Reebook. Allt på rea, jag har kort om monetas nu. Glömde köpa vattenflaska. Handlade lite hipsters också, smalt på trosfronten. Och en snyggsnygg halsduk till fyndpris!

Imorgon hoppas jag kunna bocka av punkten om träningskortet och admin på Bukärr, skall knata bort och kolla med dom då receptionen är bemannad. Skönt, jag har nojat lite över det eftersom det är något som verkligen inte får glömmas av. Och det är ju självklart då man glömmer av det.

Snart börjar helvetes-veckan. =/ Om exakt 6 timmar och 20 minuter. Det kommer bli så skönt när det är söndagkväll. Till dess att klockan slår 12 skall jag nu fira med te, macka och ett ägg jag kokade imorse vid 10-tiden och inte hunnit äta. Arma själ, Julia.

Inga kommentarer: