2 mars 2009

Hemkommen fr Sälen.

Har kommit hem från 5 galna dygn i Sälen. Sjukt bra skidåkning (för att vara Sälen), perfekt väder och en jäkla massa sprit. Halleluja. Åkte i onsdags, uppresan gick väldigt smidigt. Sedan så ägnade vi tre dagar åt skidåkning och öldrickande.
Lägger upp bilder på facebook. Kan ju inte direkt påstå att jag är särskilt uppvilad, skulle väl sitta fint med en veckas semester efter den här resan. Ont i ungefär varenda muskel.



Nu i veckan skall vi ta tag i verkligheten igen, Robin har fortfarande inget jobb men skall sätta igång och söka på allvar den här veckan. Tomhet. Vill inte tänka på det där som är jobbigt.

Idag blir det en sväng in till skolan, och uppackning och tvätt av kläder. Lagom roligt, men nödvändigt. Fick mina omdömen från 2 arbeten från datorkunskapen idag (bara 1 månad för sent sådär), och dom lät bra. Jag är stolt över min insatas så här långt, och är ganska nyfiken på slutbetyget.

1. Du har svarat tydligt och bra på frågorna om nätverk. Att skapa en mappstuktur har du klarat av alldels utmärkt. Du har skapat en tabell med bra kortfomandon att känna till. Du har även infogat en clipartbild och sidhuvud/sidfot.
Mycket bra jobbat!
2. Du har svarat mycket utföligt och bra på de teoretiska frågorna. Bilderna ger en extra bra förståelse, mycket pedagogiskt och bra. :-)
Du har formaterat texten helt enligt anvisningarna. Du har dock ett extra blad i dokumentet.

:D

Inga kommentarer: