18 jan. 2010

Den etiska beslutsmodellen och vice versa >.<


Idag går det mycket bättre med skolarbetet! Sitter och tar en liten pause från skrivandet, men jag skall snart sätta igång med det igen. Hoppas bara att läraren svarar på min fråga snart så jag kan skicka in min fjärde inlämning idag, börjar kännas lite dumt när den skulle vart inne i fredags. Men, men kan ju tycka att lärarna skall se till och svara när dom påstår att dom aaaaalltid skall göra det. Mjoho.
Har faktiskt fått gjort en hel del idag, ringt lite samtal och fixat med allt möjligt. Kvar innan jag skall iväg för min bredvidgång på B3 så är det bara resten av min uppgift och lite plock här hemma. Nils knackade på här för ett litet tag sedan och berättade att varmvattenberedaren hade spruckit och att vi förmodligen kommer vara utan varmvatten i minst ett dygn. Jippie... Hur skall det då gå med mitt diskberg?? :O

Jag slog en signal till Robin för ett tag sedan och han verkade ha det bra på "sitt nya jobb". Han lät glad och nöjd, så det skall bli spännande att se vad han har och säga ikväll. Men det är säkert bra alltihop!

Nej, nu kallar plikten, måste få undan det här så jag kan börja städa lite här hemma innan jag måste åka till jobbet. Snart skall jag berätta min hemlighet också! ;)

Luutra

Inga kommentarer: