6 jan. 2010

Nattblogg i skenet fr TV'n

Med lappisen och katten (!) i knät ligger jag nu i sängen, "ströpluggar", njuter, kollar på actionrulle, äter och bara finns till.

Mitt liv just nu känns bra men samtidigt lite annorlunda. Jag ligger mest här i min säng, gör mina skoluppgifter och pysslar här hemma. Efter nästan 4 månader av studier i sängläge känns världen och vardagen där utanför nästan lite skrämmande. Visst jobbar jag och hittar på saker - men inte på rutin. När jag fikar med en tjejkompis, åker till jobbet eller går på fest är det inte vardag utan undantag. mest går jag här hemma och skrotar med min böcker under armen och med raggsockorna på fötterna. Huset är kallt nu, mycket kallt. Med dålig isolering drar vindarna in trots att värmepumpen går på fullvarv. För att bli riktigt varm och upptinad får man duscha några gånger om dagen och ha mycket kläder på sig. Ibland tror jag att jag duschar alldeles för mycket - och alldeles för länge. Men duschen blir min terapi och jag kan lätt spendera en halvtimma åt gången där inne, stirrandes i kaklet. Robin blir arg.

Imorgon är det ett sådant där avbrott i vardagen, och på fredag och lördag också. Imorgon skall jag först till tandläkaren och åtgärda mitt misstänkta hål och sedan skall jag åka in till Kungsbacka. där skall jag fylla på med lite kurser och sedan fika med min Mikaela som är på visit från sydligare breddgrader. Jag skall dricka choklad, mmm...
På fredag skall jag jobba dagen och sedan skriva klart min inlämning, och på lördag skall jag jobba långpass 7:00-21:00, så då händer verkligen inga skojsigheter.
Söndagen skall spenderas i soffan med en filt och en stor godisskål - får på måndag skall jag bli känd och smal som Tiffany från Staffanstorp.

Puss på er - mina nattugglor

Inga kommentarer: