23 jan. 2010

sunny saturday afternoon

Mätt i magen, nystädad och nybadad :) Ätit lite biff med guacamole, storstädat undervåningen och känner mig mysig. Ute skiner solen och jag funderar på en promenad. Blir det inte det så borde jag verkligen sätta mig ner och gå i genom historian som börjar nästa vecka, men det hade varit så skönt med en helt ledig dag mellan kurserna. Kan inte göra det imorgon för då jobbar jag, och det ser ut som om jag kommer göra det på måndag också. Alltså, lika bra att sätta i gång om en stund. Suck.

Idag skall Robin åka och hjälpa sin farmor och farfar, de behövde skjuts till något bröllop och lovade Robin lite pengar om han kunde köra. Eftersom vi förmodligen kommer ha det lite tajt nästa månad så är det bara jättebra, vi har en viss summa vi måste skramla fram för att täcka glappet för februari.
Är det inte typiskt att allt verkar komma på en och samma gång? Nästa månad är det både vilskatt, dubbel avgift på försäkringen, tv-avgiften osv osv osv... Typiskt, men det löser sig alltid i sutändan. Det är det som är huvudsaken.

Nu skall jag skutta i kläderna och gå ut och sniffa på den friska luften! Luutra

Inga kommentarer: