12 jan. 2010

Tisdag (gissar jag)

Lång dag och inte på långa vägar slut än! Jag och Robin har fått gjort en hel del. Bland annat har jag varit på Kompetenscentrum och fyllt på med kurser (efter historian på blir det pedagogiskt ledarskap och sedan projektarbete), jag har varit på LAB och sedan har Robin varit på Omsorgens hus och blivit inskriven i poolen. Hans första brevidgång i Vallda/Onsala hemtjänst blir på måndag :)

På måndag har faktiskt jag också brevidgång, fast på B3 på Bukärrsgården. Skall bli spännande, jag har ju i princip inte varit någon annan stans än på Tärnana/Svalan där jag har mitt "riktiga" jobb. Så det blir nog bra, dessutom ökar ju chanserna att man får tider!

Jag och Robin har påbörjat vår diet nu och hittills rullar det på. Middag = rotfrukter & rostbiff. Rotfrukterna ligger redan i ugnen och jag i sängen (haha) och skall försöka fortsätta plugga.
Idag fick jag tillgång till Historia C, den nya kursen. Jag kan ju säga som så här, de följande 5 veckorna kommer iiinte bli enkla... Men jag skall göra mitt bästa och satsa högt.

xxx - luutra

Inga kommentarer: