22 maj 2011

Ett "hallå..?!" ut i mörkret.

Tick tack, tick tack... Det här var en fasligt lång eftermiddag på jobbet! Fem och en halv timma kvar att göra, vi får hoppas att klockan börjar ticka på lite snabbare snart.

Imorgon är det måndag, alltså ny vecka. (Har jag duktigt räknat ut helt själv.) På tisdag är det inlämning på uppsatsen till handledaren och på fredag skall hela klabbet vara fix och färdigt. Lite ont i magen, men nu börjar vi se slutet på det här. Den tiden som är kvar sedan innebär läsning av kurskamraters uppsatser och förberedelser på opponering. Apprå på att ha ont i magen...

Den här veckan har jag också lovat mig själv att ta i tu med uteplatsen igen. Det har regnat och blåst, det har varit b-uppsats och det har varit Berlin så nu är det nog dags att ägna huset lite tid. Garderoberna behöver städas och köksskåpen skulle nog inte må dåligt av en rensning. Tja, vi får se vad det finns tid för i veckan.

Imorgon är det upp tidigt och iväg till Pedagogen för att lägga sista handen vid uppsatsen. Nu finns det inte så mycket kvar att skriva, utan det är mest finlir kvar. Struktur och innehåll, huvudtitel och namn på kapitel, kolla av med referenser och se så att allt är sin ordning. Men det lär nog ta sin lilla tid det med!

Nu skall jag ta och forstätta jobba. Ryggen värker som sjutton men man känner att man lever i alla fall. Och så skall det ju vara.

Inga kommentarer: