24 apr. 2010

25 minutes to go

Tillbaks fran en underbar dag pa stan! Ju mer jag bekantar mig mer den desto mer alskar jag den. Skyskraporna, stamningen, folket - allt!
Idag akte vi bussen downlown och akte sedan upp I Calgary Tower. Jag kampade med min hojdskrack och holl nog pa att spy ett dussintals ganger, men gud vad vackert det var! I de fyra olika vaderstracken visade Calgary och The middle Wst upp sig fran sin basta sida. The rockies, prarien, staden som stracker sig mot skyn... Helt fantastiskt.
Efter Calgary Tower knatade vi gata upp och gata ner tills vi kom till en pub dar vi inte ett starkande mal bestaende av fish n chips, och sedan promenerade vi vidare i den stekande solen till Chinatown. Dar kopte vi bullar med kott och tog med oss i en liten brun papperspase. Ikvall skall jag varma dem i ugnen och mumsa framfor en film, vi har hyrt tva stycken pa hemvagen. Kanske blir det lite bowling och en ol? Vi far se. Nu faller snon fran himlen igen, det var ju det dar med vadervaxlingarna..

Mamma, pappa, jag har sa mycket bilder att visa er nar vi kommer hem! Nu ar det bara 2 hela dagar kvar innan vi flyger, och sa ses vi pa tisdagkvall. Alskar och tanker pa er!
/Cherrylanes Luutra




Inga kommentarer: