7 apr. 2010

J.R Cash goes North

Ala intryck, allt som hander, allt vi gor... Det har landet och den har resan ar helt omojlig att beskriva i ord, I'm falling in love with Canada!

Hemma en stund, dagen har varit fullsmackad trots att halva bara har gatt. Imorse akte vi ut till Emily's "barn", dar vi tittade pa henne nar hon red och gosade med hastar och katter, solade och drack kaffe. Framfor allt njot vi av den fantastiska naturen. For forsta gangen fick vi se Calgarys omgivningar och slattlandskap, fullstandigt breathtaking. Kullar, prarie och brant gras. luften ar torr och nar solen ar framma sa fullkomligt steker det. Bilderna maste forstoras sa snalla gor det, trots att jag vet om att det inte avspeglar verkligheten. Allt ar sa gigantiskt och vidstrackt, otroligt vackert.

Efter ett par timmar pa ranchen var det dags for en tur till Calgary university, dar Liams mamma jobbar. Hon gick pa ett mote medans jag och Robin strosade runt pa campus och motte sedan upp alexandra. Sedan akte vi pa lite sightsing for att sedan hamna pa en kinesik resturang dar vi at fantastiska dumplings, het chilisas och eggnudels. Fantastiska sota brod med chili och kott-fyllning, nagot av det godaste jag atit. Dar pillade robin i sig lite notter sa det blev raka vagen till narmaste apotek dar Liams mamma plockade ut starka allergitabletter. Som plaster pa saren fick Robin klappa levande lobsters i en fiskaffar.

Nu ar vi hemma ett par timmar och skall packa, om 3 timmar sitter vi i en utomhus-bathtub uppe i bergen och dricker ol.
Jag sager det igen, Calgary med sina skyscrapes, sin prarie och de otroliga bergen som omger staden ar nagot av det vackraste jag nagonsin sett.





Inga kommentarer: