20 apr. 2010

nr 1337#

Varen har pa allvar kommit till Calgary, det ar harligt sommarvader och jag och Robin sitter inne an sa lange. Men vi ar pa vag ut, snart, lovar. Med lite kyckling i ugnen och pa vag ned i magen skall vi aka downtown och lagga oss i en pak, ata hamburgare fr Wendys och titta pa skyskraporna. Kaffe och kaka.
Resan bokad till 27:e april, vet inte om jag skrivit det annu. Nu har jag gjort det i alla fall. Jag har en liten orolig fjaril som fladdrar i magen, men jag forsoker ignorera den och se framat istallet. Allt loser sig, kan man ju hoppas.
Imorgon skall vi pa zoo och titta pa uttrarna, ata glass och lata tiden ga. Langsamt.. Tankte stalla mig och laga potatismos, kottbullar och brunsas nagon dag, jag saknar svensk mat nu :) Igar lag jag och Robin i sangen nar vi skulle sova, och pratade om Dixie och hur hon vacker oss pa morgonen. Krafsar pa dorren, far antligen upp den och sitter vid sangen och jamar. Plotsliget ett vigt jatteskutt och sa upp i sangen, morgongos med katten ar det basta som finns. Langtar.

Bild tagen pa Robin utanfor KFC, Kentucky Fried Chicken. Robin fick antligen sin efterlangtade hink "bucket" med friterad kyckling...

Inga kommentarer: