4 maj 2010

The letter

Tisdagmorgon. Lite dåligt samvete, men nu får vi köra igång på allvar. Inget slarv! Klockan är 12 och jag betar av punkt för punkt. Ingen ledig tid här inte, det kan inte hjälpas. I söndags skickade jag in mitt projektarbete och fick imorse ett mail där det stod "Mycket mycket trevligt arbete, kanonskoj att läsa! Betyg kommer!" Sådant blir man glad av! Hoppas på ett MVG i projektarbetet.

Sitter hemma som på nålar och väntar på min kurslitteratur i amtten som vägrar dyka upp. Konstigt, adlibris.se brukar alltid vara så snabba. Inte den här gången, och jag känner hur timmar rinner iväg från mina 5 veckor. Illa! Hoppas den kommer i eftermiddag, då kan jag cykla hem till mamma och hämta den, beställd till den adressen.
Samtal, samtal, samtal... Idag ringer vi prällen, inte sant? :) Det gör vi. Allergimottagningar, lärare och annnat löst folk skall kontaktas. Bara att beta av.

Utvärderingen skall göras färdig idag och jag skall påbörja matten, om böckerna kommer det vill säga. Lite pirrig är man ju allt, det är mycket som hänger på den här jädra matten.

Inga kommentarer: