25 maj 2010

Tillbaks till verkligheten

Idag är jag på bättre humör. Igår var en riktig skitdag, jag håller på att sluta röka och har inte rökt sedan i fredags och igår kom bara allt. Haha, min mamma vill att jag skall redigera mina inlägg sedan igår, hon är orolig för rubriken "fuck fuck fuck"... :) Nope, här redigeras inget. Jag kan kanske be om ursäkt för mitt dåliga språkbruk istället...? ;)

Idag tog jag mig en sovmorgon, dagen har inget vidare (som vanligt) att erbjuda så det spelar ingen roll om jag sover bort dagen eller sitter och stirrar i väggen. Det var nog det jag försökte få fram igår. Sedan vi kom från Kanada har jag inte haft något direkt att plugga, och jag får heller inte jobba på grund av CSN-bidraget. Det kombinerat med att vi för tillfället är stenfattiga sedan Kanada innebär att jag är dömd till att sitta här hemma och glo. Frustrerande i längden, för en som är van vid att inte göra något annat än jobba och stå i... Uttråkad, alltså. Men snart skall jag tillbaks till jobbet i alla fall. Till en chef som uttryckligen inte ger en någon cred alls. Så fick jag det sagt också. Nej, jag tänker inte cencurera något idag.

I eftermiddag skall jag och Robin träffa vår präst som skall viga oss för första gången (meningen kan tydas hur som helst, haha...). Känns verkligen hur kul som helst, vi satt och satte ihop hur vi skall ha musiken igårkväll och jag blev mycket nöjd. Allt är inte helt bestämt, men vi tror att det är så här vi vill ha det. Voilá!

Inmarsch - The Ludlows av James Horner alt Änglagård.
Psalm 1 - psalm 84, Vi lyfter våra hjärtan
Solo 1 - Av längtan till dig av Cajsa-Lisa Åkerström & Åsa Jinder
Psalm 2 - psalm 200, I denna ljuva sommartid
Dikt av Kahlil Gibran ur "Profeten" - läses av Mikaela
Solo 2 - Can't help falling in love with you av Elvis
Bön - bön 114, Tack för att vi är två
Psalm 3 - ?
Utmarsch - Klinga våra klockor av Benny Andersson

Nöjd. Mycket nöjd... :) Luutra

Inga kommentarer: