2 apr. 2012

Den bästa maten?



Ni som läser den här bloggen vet om att jag är riktigt svag för hamburgare. Fine dining är fantastiskt, men undrar om inte den totala lyckan faktiskt är en enkel, riktigt bra hamburgare? Jag tror nästan det. Och ni skall veta så mycket det finns på nätet om man gillar juciy burgers. (Och det gör man ju...) Här kommer tre av mina favoritsidor!



http://www.epicurious.com/ finns allt med betoning på allt. Hade jag varit bättre på att översätta amerikanska recept till europeiska mått så hade jag lagat all min mat med inspiration härifrån, men just nu blir det mest att titta på bilder och drömma sig bort. Men när man lagar hamburgare behöver man inga mått. Här har ni en länk, och efter att ni klickat på den behöver ni aldrig mer vara utan ett bra hamburgerecept. Amerikansk nationalrätt möter det moderna köket. http://www.epicurious.com/tools/searchresults?search=burger&x=19&y=2

http://www.bostonburgerblog.com/ hittar man killen vars livsuppgift verkar vara att hitta den godaste hamburgaren i Boston. En bra livsuppgift, tycker jag. Följ hans smakresa genom Bostons diners, restauranger och kedjan på jakten efter vinnaren!


http://aht.seriouseats.com/ (www.ahamburgertoday.com) finns ALLT om hamburgare. Recept, restauranger, tävlingar, forum... Allt.

Inga kommentarer: