16 apr. 2011

Martsrands varmbadhus.

Våra nätter på Marstrand tillbringades på vandrarhemmet Varmbadhuset. I samma byggnad ligger den fina lilla restaurangen Drott.
Varmbadhuset är ett av få ställen på Marstrand där man kan bo hyfsat billigt, men snart blev vi varse om att dessa glada dagar snart förmodligen skulle vara över. Kommunen hade gått bakom ryggen på lokala föreningar som arbetat länge för att bevara det lilla "båtellet" precis som det är, men nu skulle byggnaden förmodligen säljas till någon storpamp och byggas om till SPA. Synd, tyckte jag!

På övervåningen ligger vandrarhemmet med fina sällskapsytor och bra rum. Dessutom finns ett stort kök där man kunde laga mat, som vi gjorde en kväll. På bottenvåningen låg den störtmysiga restaurangen Drott (där jag varit tidigare i öl-sammanhang, fast bara på uteserveringen), samt pool, solarium och lite grupprum för konferenser osv.

Jag tyckte vandrarhemmet Varmbadhuset var super, kan varmt rekommenderas för de som vill upp och bo lite billigare. Hur priser och tillgänglighet ser ut på sommaren vågar man såklart inte sia om, men nu var det toppen.
Servicen var jättebra, frukosten var kanon och höll samma standard som vilken resuaurangfrulle som helst, och dessutom var poolen ett stort plus i kanten. Och sedan får vi inte heller glömma läget, vi vaknade och somnade till vågskvalp, vilket alltid är lika trevligt såklart.








Inga kommentarer: