31 dec. 2010

Årsresumé; sommar -10.

Väl hemkomna från Kanada så sattes bollen i rullning. Allt handlade plötsligt om bröllopet. Det var tårtor, psalmer, människor att kontakta, sidenband, beslut som skulle tas, blommor som skulle matcha och så vidare och så vidare. Planeringen tycktes aldrig ta slut. Robin hade nu fått vikariat på sitt jobb och jag; tog studenten! Hellre sent än aldrig. I maj fick jag fickk slutbetyg hemskickat till mig och OM jag var stolt över mig själv. 1500 poäng på 8 månader, det är inte illa!

Jag började jobba igen i juni. Solen sken och jag hängde mycket på stan. Det blev en hel del uteserveringar den här sommaren, men oj så skoj jag hade!
Blir man inte brun natuligt så får man hjälpa naturen lite på traven, vilket jag gjorde. Brun som jag vet inte vad var jag!
Jag och Robin låg i gräset och drack öl, vi badade och vi åt gott. Jag hade folk hemma på grillning och öl säkert en gång i veckan och grannens pool användes flitigt. Den 1:a juli var min möhippa, då var vi på havet och drack skumpa, bastade och åt räkor. Efter det följde en ordentlig utgång!
I juli så träffade vi vår söta fotograf uppe vid Kronan i stan och blev fotade som en provomgång, spännande och lite pirrigt. Ju länge sommaren gick dessto med blav det att göra och dessto verkligare kändes bröllopet.

Den 13:e augusti 2010 sa jag och Robin ja till varandra i Särö Kyrka. Efter det hade vi en underbar fest och middag på Särö Golfkrog, allt kunde inte blivit bättre. Vi hade till och med tur med vädret! Efter fest, dans och mat så åkte jag och min nyblivna man till Hotell Eggertz och vå bröllopssvit. Självklart hann vi köpa chilicheese på vägen!
Några dagar senare åkte vi till Karpathos, en underbar grekisk ö perfekt för smekveckor. Sol, bad, vin och god mat var precis vad vi behövde efter en sommar fylld med arbete, bröllopsbestyr men också en massa skoj!





Inga kommentarer: