25 juni 2009

Vakum.

Ny dag. Skall idag skriva klart Hare Krishna-arbetet, har bara max 2 sidor kvar. Allt går bra. Nuff' said.

Klippte av mig håret igår. På det längsta stället klippte hon 2,5 dm. Inte klokt. Egentligen ville hon inte klippa mig. Inte jag heller, men ändå gjorde vi det. Det roliga är att timmarna efter jag klippt mig, gick jag på ett möte. Trots att jag klippt av mig så mycket, märktes det inte. Det är nog för att det är lika stort som vanligt. Ingen såg något, tror jag.
Måste nu helt plötsligt köpa en svindyr lock/plattång till håret, men det får det väl vara värt. Och en tuperingskam. Här har ni en bild, där jag är ytterst ostylad och ytterst nyvaken, skratta på ni bara. Det var mest för att visa längden.



Igår brände jag även sönder gomen. Helt fruktansvärt, jag var så hungrig där vid första tuggan att jag inte brydde mig om att den smälta osten la sig längs med gommen och frätte sönder huden. Har fått ca 15 blåsor, i omgångar. Mysigt. Ont gör det kanske inte, men det känns väldigt konstigt alltihop.

Inatt sov jag nästan 14 timmar. Känner mig för en gångs skull utvilad. Minimum för mig att sova är nu för tiden 12 timmar. Jag vet, det är helt sjukt. Men jag kan inte rå för det. Dels vill jag sova för att jag är trött, och dels vill jag sova för då slipper jag tänka.

Robin ringde inte igår som han lovat. Jag skiter i vilket.

Anna kommer hem på söndag. Då skall jag pussa på henne.

luutra

Inga kommentarer: