4 aug. 2010

Björkarna mörknar.

Bloggen blir lidande när man skall gifta sig (och saknar sin katt). Så är det bara.

Onsdag morgon. Eller? Jag har varit veckovill det senaste, ingen koll what so ever. Men jag hoppas på onsdag, för annars gissar jag att de skulle saknat mig på jobbet vid det här laget. Onsdag blir bra.
I måndags var jag och Robin på bio och såg Inception på vip'en. Skitfilm, dessutom mindre kul att veta om att man slängt 230 spänn per biljett för att se eländet. Men så är det. Jag blir sällan imopnerad när jag går på bio nu för tiden. Efter filmen tog vi en cider och satte oss sedan på bussen. Måndag var över huvudet taget en sitdag, jag var ledsen över Curry hela dagen och kunde inte riktigt släppa det. Stackars Robin trodde väl att jag skulle bli glad över lite film, mat och en cider, men istället sabbade jag nog hans lediga dag genom att hela tiden se ut som sju svåra år. Det är svårt att vara en god maka, skall ni veta. Katt-jäkel.

De senaste dagarna har cirkulerat kring bröllop och arbete. Mer om bröllopet sedan. Idag är det storstädning av undervåningen (Robin får ta övervåningen) samt planering. Vad skall göras när? Gifta sig bara en gång känns som en bra plan.

Jag har aldrig (självklart) tyckt att skilsmässor varit ett jobbigt ämne. Idag är det närmast intill tabu att nämna det för mig. När jag ser film när de skiljer sig så hugger det i hjärtat. Vad gör de? Är de inte kloka? Jag har blivit sentimental, och skilsmässor är från och med nu ett tabubelagt ämne i mitt hus. Ibland tittar jag på Robin och tänker på hur det skulle vara att behöva vara utan honom, någonsin. Det gör ont och jag blir alldeles svart i bröstet. Jag kanske låter naiv, men jag önskar att jag och Robin alltid kommer kunna lösa våra problem och inte kommer stoppa huvudet i sanden och ta den fega vägen. Det låter klyshigt men ledordet är väl bara prata, prata, prata. Jag skall aldrig skilja mig! (Vem tror det 8 dagar innan sitt bröllop?)

Nu skall jag slänga i mig en kopp kaffe, titta på Robins färdiga bordsplacringen och sedan fortsätta städa. Badrummet väntar, och det känns inte lockande kan jag ju säga... Hrm... Luutra

Bild: Jag idag.

Inga kommentarer: