31 aug. 2010

21:30 - once you'r in.

Ytterligare en dag över. Ligger i sängen, proppfull med ananaspaj. Lagade gulaschsoppa idag, hösten på antågande med andra ord. Paj till efterrätt, till gjorde jag grekisk yoghurt med honung och citronrasp. Typ två kalorier färre än vaniljglass, I suppose.. Hrm.
Det går framåt med huset. Eller, vi ligger i startgroparna i alla fall. Imorgon skall jag skicka in Nils polacker i vårt badrum där de skall få kakla om listen till duschen. Efter det är det fönstrerna på övervåningen som gäller. Båda skall plockas ner, lagas och rengöras. Haha, glömde. Det finns en sak som skall uträttas först och främst. När jag och R kom hem från Grekland så upptäckte vi att våra köksskåp är på väg att trilla ner. Hela regeln där uppe har släppt. Blir till att börja plocka ner porslin imorgon med andra ord.. Utöver det är det skola och telsamtal till tandläkare och polis (ang Curry) som står på agendan. Nu sover vi.

När jag sitter där ute i mörkret är allt som vanligt. Det är som du skall komma runt hörnet när som helst, som om ingenting hade hänt. Du saknas, lilla katt.

Inga kommentarer: