6 nov. 2009

Fredagsmys kan ta sig - idag är det lördagsmys!

Kände mig av någon anledning otroligt motiverad och smög därför upp klockan halv 8 på lördagsmorgonen för att plugga. Så här sitter jag nu och skall snart dra igång. Måste bara få morgonblogga lite först, faktiskt något av det första jag gör på morgonen. Släpar mig/studsar upp (beror på humöret och hur dagen ser ut), sätter på kaffe och börjar kollar mail, facebook och skolsidan. Efter det ett blogginlägg, frukost och sedan igång med skolan. Jag gillar mina morgonrutiner :)

Idag skall jag i alla fall göra klart det sista på inl 4, fuskade lite igår och kröp till sängs utan att vara färdig. Inatt har jag sovit oroligt (säker pga det med skolan)så det var inte svårt att studsa upp alldeles för tidigt och ta tag idet här.

Igår kom det lite saker till mig med posten. Tyvärr inte för att jag är en världsberömd stor bloggerska som får presenter stup i kvarten, utan för att sakerna var på rea och det genom det belv möjligt för mig att betala för sakerna. Klänningen kändes lite lång, men det blir nog bra ändå. Har ett gäng klänningar som borde falla offer för nålen, jag skall spara lite och sedan lämna in dem till en skräddare. Har en svart vars dragkedja gått söder, en Koola Anna-klänning jag aldrig använder för att den måste läggas upp, en style by stars-klänning som ksulle bli killer som den togs in tågra centimeter i midjan och två mönstrade vardagsklänningar som nu bara hänger på grund av längden. Men jag kan ju kolla med tanten som just nu lägger upp mina två kappor, en födelsedagspresent från mamma och pappa. Hoppas de snart är färdiga! Klänningen skall i alla fall användas med mina bruna stövlar, och med min gröna snäva kappa. Lockar i håret och stickade strumpor med sidenband. Najs. Sjalen är mitt baby och är nog det absolut bästa köpet hittills i vinter. Stor och helt underbar :)




I bakgrunden laddar jag ner lite musik med Johnny Cash, och döm min förvåning när jag ser att Limewire bestämmer sig för att "ta hand om skaen" och inte uTorrent? Varför gör den så? Mycket förvånad, har haft båda programmen installerade i åratal och Limewire har aldrig laddat ner torrents fr Piratebay. Får fråga Robin när han vaknar... Men det verkar ju gå, vilket är skumt.

Ok. Snart dags att sätta igång, skall bara hämta lite té först. Har massa saker att göra i nästa vecka och skriver därför en lista.

Söndag - Börja skriva på fördjupningsarbetet. Samla material.
Måndag - Jobbar (förmodligen) dagen, plugga hela kvällen.
Tisdag - Fördjupningsarbetet klart.
Onsdag - Jobbar (förmodligen) kvällen. Börja plugga inför provet.
Torsdag - Plugga inför provet.
Fredag - Prov i his B kl 9.15

Utöver detta har jag lite grejer jag måste ta i tu med. Ärenden och such.

* Besäll tid för katternas vaccination.
* Ta hand om räkningen för boken.
* Kontakta Miroi och byt kurs för nästa vecka.
* Betala bilen.
* Betala in 30 euro till Western Union

Inga kommentarer: