24 nov. 2009

Tanka julmusik och väntar på kaffet

Höstmys = like! Om ett par dagar är det första advent. Robin städade förrådet igår och plockade fram lådan med julsaker och adventsstakarna. Tänkte pyssla med det lite i helgen. Robin skall iväg och storhandla idag, så jag tänkte skicka honom till Plantagen för att köpa lite hyacinter och till ÖB för att införskaffa i en stor julstjärna att ha uppe i stora fönstret. Lite julpyssel att se fram emot, med andra ord.

Min uppdatering har varit dålig de senaste dagarna, ber om ursäkt för detta. Jobbade i helgen samt igår, så det har inte riktigt funnits utrymme. Igår fick jag faktiskt en hel del gjort, labb, jobba och en hel del samtal ringdes som jag skjutit upp. Men nu är det gjort i alla fall.
Robin är ute och springer och jag sitter och väntar på att kaffet skall bli färdigt. Idag blir det en strikt pluggdag, inl 2 skall bli färdig, MINST. MINST. Jag blir väldigt nöjd med mig själv om jag hinner lite längre. Framförhållning....

Jag har en hel del grejer att gör inför Ryssland nästa onsdag också. Skriver en lista :)

* Insalma pengar jag blivit lovad från släkt och familj
* Växla pengar
* Plocka ut mitt visum (och inte glömma den viktiga lappen...)
* Packa
* Handla ett pengabälte, ett rött läppstift och ett par svarta skor
* Ringa och förhandsboka taxin på hemvägen


Hjälp! Hur skall jag hinna :S Idag är det 8 dagar kvar och jag känner mig allt lite rese-pirrig. Känns som att det är lite för många grejer som kan gå snett. Men jag skall inte babbla om det. (Jag misstänker att mitt resesällskap läser detta, och hennes nerver är inte de starkaste)

Morningcoffee!! Luutra

Inga kommentarer: