25 nov. 2009

One two tree...

Dagen segar sig fram... Har procis kommit ur duschen och tänkte slänga på mig en lämplig outfit, pappa kommer snart och hämtar mig och vi skall åka och hämta mina två kappor som jag lagt upp. Sett fram emot detta jättelänge, dom har bara hängt där för att dom har varit för långa. Lite synd, båda är skitsnygga och förtjänar att användas. Laddar upp lite bilder sedan :)

Igår satt jag och pluggade hela daegn, och fick in min andra inlämning. Det innebär att jag ligger i fas och att jag kommer kunna börja på den tredje redan idag. Den borde kunna vara färdig på fredag eller i helgen. Bästa vore kanske redan på fredag - hade varit skönt med en helg helt ledig! (eller så kan jag ju börja på inl 4..., suck)

Lite julpynt har åkt upp här hemma i alla fall, trots att det är lite tidigt. Jag har ställt ut hyaciner och hängt upp en adventsstjärna i stora fönstret på övervåningen. Skall ändå ut och hämta posten sbart så jag skall kika på hur det blev utifrån bägen.

Förrutom plugg och häta kappor idag så tänkte jag sätta mig och kolla igenom lite sedvärdeheter, resurangen och barer i St Petersburg så vi kan få något form av upplägg när vi väl är där, känns skönt att slippa springa runt som en yr höna för att se allt. Och det orkar jag ju ändå inte. Vi har sagt att vi skall kolla på några huvudsedvärdheter som Vinterpalatset, Erimetaget och ett par katedraler, men sedan är det stopp. Jag vill sitta på caféer, äta blinier och glo på folk också. Jag och syster skulle mötas på fredag och planera vidare.

En annan sak som ligger och gror nu hos mig är bloggen. Jag avskyr blogspot's plattform och vill byta, gärna till blogg.se. Någon som vet hur det går till när man "packar väskan" och tar med sig bloggen till en annan domän? Vantrivs här och skulle gärna flytta, dvs om jag kan ta med mig resten av bloggen och man inte behöver vara IT-chef för att lyckas med konststycket. Maila el kommentera gärna om ni vet hur man gör!

Dagens måsten:
# Göra 3 uppgifter i skolan.
# Städa ur skafferiet.
# Bestäm alla kläder som skall med till Ryssland.
# Hämta kapporna.
# Sluta nynna på Bittan's nya.

Luutra

Inga kommentarer: