2 aug. 2009

Bye bye båten (hälsa till Halmstad)

Wiii! Båten är såld! Härligt. Inte ett östag mer, i sommar i alla fall. Fast jag måste erkänna att det kändes vemodigt när den fule gule åkte i väg där på båtkärran på väg mot nya äventyr, denna gång i Halmstad. Men det känns bra, jag orkar inte ha båt nu och snart är sommaren ändå slut vilket bara innebär vinterförvaring och att man måste ta upp den och hålla på. Dessutom fick vi lite mer än vad vi trodde för den, blir bra till sparkassan :)

Kom hem från jobbet i morse (känns konstigt att skriva så...), hoppade in i duschen och kröp sedan ner till en film. Somnade vid 8-tiden tror jag, och vaknade vid 1 på förmiddagen. Dagen har varit konstig, har nästan känt mig lite bakis. Men det är inte så konstigt, det gör jag jämt när jag sovit för lite.
La då upp annonsen på båten på Blocket, och folk har verkligen ringt som galningar! Minst 10 personer ringde inom loppet av 2 timmar. Förstår nu i efterhand att vi kanske hade kunnat få lite mer, men nu är det som det är.
Killarna som köpte den var söta, riktiga lantisar fast i lite snyggare upplagor. De var båda i 25-års åldern och skulle ha båten till fiske och köpte den tillsammans. Den ena killen hade träskor och en 50-tals pinupa tatuerad på ena vaden (inte särskilt lantis i sig i och för sig..), och den andra hade aldrig suttit i en båt. Men det verkade pinup-killen ha gjort, för båten flög upp på land i en handvändning, och vant slängde han rätt den i båtkärran. Men träskor hade han!

Innan pojkarna från landet hämtade lilla Bettan hade båtägaren till den sargade "Uttern" och jag ett diplomatiskt möte på bryggan. Vi inspekterade och skakade hand. Förmodligen kommer vi inte få betala något, han tyckte inte reporna var så farliga och skulle ner och putsa lite själv först. Funkade inte det så skulle han höra av sig till hösten när han plockar upp båten. Fair enough.

Båten såld och allt fixat. Jag belönade mig med en Veckorevyn och en jordgubbsglass på vägen hem. I detta numret medföljde ett sött nitarmband i svar och guld. Jag skall köpa flera! Gillar röda med guldnitar, men svarta med silver- och guldnitar är klassiskt. Underbart att kombinera med mer romantiska armband. Skall redan ikväll kolla in www.kyssjohanna.se samt www.chique.se, de brukar ha bra utbud. Här är förrsten ett par handskar jag fallit pladask för, de blir ett måste i höst! Lovley!
Ligger även i sängen vänder mig om nätterna på grund av avsaknaden av ett par snygga wayfarer, helt två. Ett par röda och ett par svarta. Behöver jag tillägga att de gärna får vara Ray Ban-wayfarers?





I ugnen står Garam Masala-kyckling, och till serveras potatisklyftor och en curry- och chilidressing på yoghurt. Har laddat ner en film som heter "Julia", ett drama om en tjej som går bananas och kidnappar en unge för att utpressa föräldrarna och på så vis lösa sin ekonomiska situation. Har hört att den skall vara bra. Fin titel om inte annat ;)

xxx luutra

Inga kommentarer: