19 aug. 2009

Urholkad kokosnöt i strandbrynet.

Rast på jobbet. Det har med att vara en aktiv bloggdrottning gör livet ibland lite svårare måste jag säga. Måste tänka på... Hrm. Så kan det vara.
Hoppas mina skor står på gymmet! Har plockat med mig vattenflaska och kläder så att jag slipper landa hemma innan. Bra det med. Varför? Därför.

Ibland blir man irriterad utan att direkt veta varför. Elle jo. Man tror sig veta varför. Någon klok människa bestämde att det skulle heta "i stundens hetta". Jag är ganska mycket för "stundens hetta". Bra ibland - mindre bra ibland. När skall jag bli vis? Imorgon? Aldrig?

Huset ser ut som fan. Rent ut sagt. Ser ut som FAN. Måste städa ikväll. Har laddat ner film. Men eftersom den (tveksamma) bloggdrottningen bestämt sig för att säga hej till sitt nya smala (gärna snudd på anorektiska jag), så vet jag inte riktigt vad jag skall kombinera dessa filmer med. Nötter? Mörk choklad? En spann vatten? Damn it!!

Ledig helgen som sagt. Somliga i hushållet skall slå runt på lördag, somliga inte. Jag tillhör den senare skaran. Such life. Funderar på vad jag skall hitta på istället. Jag skulle ju bli smal >.<
Nästa torsdag (löningsdag, wooho!) skall jag och Alexandra åka in på finbesök till den stora staden, och besöka en resturant. ResturaNt! Silvis hette det visst. Äta vinblandsdolmar och dricka rött på karaff! Alexandra har fått i uppgift att boka bord. Fint så det förslår.

Vinner jag pengar på lotto åker jag till Kanada och säger hej i höst. "Hellooooo." Tänk om man vore rik? Jag skall köpa nya svarta tights. Hämta mina svartaskor från asos.com (som bäst hade hört hemma på Wandas kanske) och bära dem med den vita tunikan från Nelly's. Om du är arg Sophia får du säga det. Jag kan ta det! :D (Inte för att jag kommer bry mig)

Dagens kost hittills: 1 skiva knäckebröd, 1 skiva kokt skinka samt 1 tomat. Vatten i mängder, nog att fylla Nilen.

Om "någon" vet vilken "någon" är, kanske "någon" kan be denna "någon" fixa det.

Inga kommentarer: