15 mars 2010

MVG Historia C - Check

Woooaa nu börjar saker och ting rulla på sig. Planering, planering, planering. Har äntligen insett hur jag måste lägga upp min nästa kurs som givetvis sammanfaller med mina tripp till Kanada, och det var ingen rolig upptäckt måste jag säga! Hysteriskt plugg de näsrmaste två veckorna, jisses amalia! Den här veckan, pedagogiskt ledarskap x2, nästa vecka projektarbete och ped ledarskap x1 och sedan projektarbete x1. Efter detta kommer jag gå in i den berömda väggen och sedan får vi avboka allt vad Kanada heter ;)

Nej, detta skall jag verkligen klara av. Jag fixade någonting i stil med detta inför Ryssland, då visserligen bara etik x2, men gick det så kan väl detta gå. Skall se till att jobba så lite som möjligt det närmaste, har tre tider den här veckan och sedan skall jag baske mig satsa 100% på skolan nästa vecka. Finns inte tid till annat.

Och, ja. Jag fick MVG i Historia C. Borde vara jätteglad men har nu blivit lite misstänksam. Läste hon det verkligen? Hrmm... Släpp det nu, Jules. Försök vara glad istället!

Idag: Ringa och lägga upp för inl 3+4, läsa boken, åka in till Kompetencentrum och lägga upp för de sista kurserna, storhandla, börja skriva. Inte sova. PUSS!

Inga kommentarer: