22 mars 2010

tvåtvå nolltre tvånollettnoll

Godmorgon!
Ny vecka och jag sitter och planerar. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker till Kanada, spännande! Det börjar kännas att det börjar dra ihop sig, Robin har resefeber och låg igår och nojade på soffan. Sött :) Ja med, fast kanske inte för samma saker. Vi har en del kvar att göra men allt går enligt planerna.
Den här veckan börjar jag med min nya kurs och jag skall också göra slutprovet för pedagogiskt ledarskap. Tänkte försöka få det gjort på onsdag innan jag jobbar kvällen. Skall ringa min lärare lite senare och kolla så tiderna funkar.

MÅNDAG - Börja med kursen. Ringa skolan, vårdcentralen och kontakta KLM ang terminaler.
TISDAG - Plugga. Beställa kanadensiska dollar. Träna inför provet.
ONSDAG - Skriva slutprovet. Jobba 16-20:00
TORSDAG - Plugga. Sätta oss och gå igenom musik för bröllopet.
FREDAG - Shoppa. Hämta ut dollar. Betala räkningar. Robin ut på kvällen.
LÖRDAG - Plugga. Fixa alla skidkläder och utrustning.
SÖNDAG - Inl 1 i projektarbetet klart.

Jag tror att vi hunnit med det mesta inför Kanada. Robin har fixat nytt pass och vi har plockat ut det internationella körkortet. Alexandra har planerat att jag och Robin själva skall åka till Edmonton över en natt så vi behövde ett sådant.

Nu skall jag sätta mig och ringa alla mina samtal och sedan sätta igång med skolan. Jag har inte riktigt vågat kolla igenom den här veckans inlämningsuppgift så det kan bli hur som helst. Antingen hör jag inte av mig alls (då pluggar jag) eller så är jag tillbaks och storgråter och modebloggar om en timma (då gick det åt helvete). Puss på er, sockergrodor. Luutra

Inga kommentarer: