16 nov. 2010

Hodo's (Who-do's-what?)

Morn morn.

Om man säger så här - det kommer bli en bra månad nästa månad. Jag jobbade en hel del förra månaden vilket innebär att kulorna kommer rulla in den 25:e - gutt gutt.
(Man kan vända på det och säga att jag inte jobbat någonting alls den här månaden, men det bortser vi ifrån för tillfället)

Det är sol ute. Sol ute, sol inne, sol i sinne. Är det så man säger? Jag har aldrig förstått vad det där med sol "inne" kommer ifrån. Vadå sol inne? Att man har alla lamporna tända?
Nåväl, det är varken sol inne eller sol i sinne här. Jag är stressad över redovisningen, men det där kommer säkert ge sig. Jag har redan hunnit sitta en stund och har nu lite matpause. Det blir matlåda - köttfärssås.

Just nu slits jag mellan att vara glad. Jag har en liten sak som ligger och gnager och dessutom ser jag fram emot måndagens redovisning med fasa. Annars är faktiskt allt väldigt bra, tycker jag. Jag trivs med kursen (när jag inte har panik och vill gråta) och jag har massor av roliga saker att se fram emot det närmaste året. Vi skall resa och njuta av livet. Robin har en stabil anställning för första gången på flera år vilket ger mig tillfälle att fokusera till 100% på universitetsstudierna. (Jag borde verkligen sluta sura och vara nöjd.)

Idag skall jag se till att läsa gärnet så jag kan ta det lugnt ikväll. Laxen blir ikväll istället och jag skall leta efter någon lätt dessert att slänga ihop. Något friskt, är jag sugen på. Syrligt!
Dessutom skall jag släpa med mig R på en långpromenad när han kommer hem, jag måste få komma ut! Tills dess; té, bok, raggisar.

Do it. Do it now.




Bild) Jag bekantar mig med underbara hodos i Drumheller, Kanada. Det regnade vårregn och vi var de enda besökarna där. Då kunde man leka och hoppa från hodosarna.

Inga kommentarer: