24 nov. 2010

Quicky.

Nu skall jag hoppa in i duschen och försöka piggna till på riktigt! R jobbar till sent ikväll så jag och mina böcker får roa oss själva idag.

Förrutom läsningen så hade jag faktiskt tänkt att städa skrivbordslådorna i kontoret, men det får jag nog göra ikväll när jag läst färdigt. Det finns ingenting som kan få en att fastna så mycket som det. Efter ett par timmar sitter man fortfarande på golvet, omgiven av papper, tidningar, småskit och gamlla minnen, helt uppslukad i allt. "Åhh, den här minns jag..." Efter ytterligare en timma har man kramp i benen och magen börjar kurra, vilket resulterar i att man pressar ner allt i lådorna igen och ingeting är städat, möjligen slängt.

Robin håller i matlagningen den här veckan (Gud hjälpe mig..) så jag har inte den blekaste vad jag får till middag. Jamie får vänta till nästa vecka, helt enkelt. Därför blir det inte recept den här veckan men jag tänkte satsa på att lägga upp lite av alla de hundratals bilder och recept jag redan har i datorn. Glömmer ofta bort det.

varmt kaffe! - varm dusch! - varm filt!

Inga kommentarer: