8 nov. 2010

Mardrömslika konsekvenser av åldrandet.

Duh, det här tar ju aldrig slut! Skriver och skriver, huvudet bultar och jag vill bara sova. Kanske intressant när man väl är i gång i och för sig, men sängen ropar och det högt. Jag är nu av med den mest tidskrävande biten och har bara en sammanställning som skall göras, samt redigera och lägga in bilder på ett USB. Sedan; färdig!

Sömnlöshet ja... Trots att vi hade världens skönaste sängar så sova jag hur dåligt som helst på hotellet i Malmö. Varför? Jo, jag hade satt i mig tre öl under kvällen, och har man inte druckit så mycket sedan i somras så blir det konsekvenser (även om de troligen omedvetet förstorades upp av mig). Tre öl över ett par timmar och en ordentlig middag, ändå så kände jag huvudvärken komma smygandes när vi gick och la oss. Borstade tänder, tog av sminket och halsade vatten innan sänggång. Vaknade upp mitt i natten med något som närmast kan liknas med en regelrätt avtändning på heroin. Mådde skit, hade magkramper och sov oroligt. När jag vaknade på morgonen så var allt det där borta och istället hade jag bara en vanlig dagen-efter-huvudvärk som stäppte lagom till hotellfrukosten. (Kanske kan min uppmärksamhet flyttats till något annat, och jag "glömde av" att ha ont i huvudet...?)

I alla fall, jag har blivit en gammal kärring som inte tål nåt' och skall hålla sig hemma om kvällen med té och dåliga tv-program. That's it.

Återgår till studierna.

Inga kommentarer: