4 okt. 2009

Vi sover på saken

Absolut färdig att rasa i säng! Jag har hunnit äta lite fisk med bulgursallad och läsa ett par kapitel om olika energikällor och energiförbrukning. Det är verkligen DET HÄR som är det absolut tråkigaste med geografi. det finns nog ingen i världen som är så totalt ointresserad av miljön och miljöfrågor. Visst, jättebra att det läggs fokus och resurser på det, och visst, jag gör det som krävs av mig (slänger alltså inte glödlampor i soporna), men be mig inte vara intresserad av det. Uss!
Dessutom så läste jag i Anna's kalender för några år sedan, att vi skulle visa Moder Jord vem det är som bestämmer. Där fanns det massor av handfasta tips, som att tex tömma gamla batterier i gatbrunnen. Jättebra!

Som sagt, är på väg ner under täcket. Ny dag imorgon. Nils ringde från Japan och berättade att han hittat en jättefin digital systemkamra för 2000 spänn (mindre än halva priset här hemma..) som han tyckte verkade bra. Men jag vet inte, lägga 2000 spänn på en kamra när det inte finns utrymme? Samtidigt som det hade varit jätteroligt att ha en? Suck, jag får sova på det!

Täcke - modedrömmar - pluggångest - hallonsaft - längtan till fredag - Godnatt, mina vänner!

cherrylane's Luutra

Inga kommentarer: