29 dec. 2009

Tisdag förmiddag

Godmorgon/godmiddag/ eller hur ni nu vill ha det! :)
Åter på jobbet. Ute "lyser" solen med sin frånvaro och allt känns grått och trist. Tänk om man bara kunde stryka januari, februari och mars ur kalendern, vore inte det underbart!? Jag gillar inte de vintermånaderna, tiden går så långsamt och inget roligt händer. Den här tiden är bara en lång evig väntan på våren och sommaren som aldrig tycks komma, inte sant?
Jag är glad i alla fall för att jag inte har ont av mörkret, det bekommer mig faktiskt inte ett skvatt. Jag är glad och pigg ändå! (Sure.)

På jobbet har allt sin gilla gång, som vanligt. Inget nytt här alltså. Ikväll skall jag sitta med min etik-kurs och börja på den nya inlämningen för veckan. Hann inte med det igår eftersom jag hade finbesök, så det blir till att sätta i gång ikväll istället. Men som sagt, med rätt bok...

Veckan kommer nog bli ganska stillsam, jag jobbar inte särskilt mycket och har faktiskt inget annat inplanerat. Anna-panna ville se mig i stan på fredag och vi får se. Jag och Robin har diskuterat en sak som kanske kommer göra att de närmaste månaderna kommer bli extremt dryga ekonomiskt, vi får se men visst hoppas jag :) Hemlis hemlis hemlis... ;)

luutra

Inga kommentarer: