30 juli 2009

Ctrl+alt+delete

Okidoki. Har rast, ont i knät och filosoferar. Ikväll är det min sista natt som gräsänka. Tiden flyger iväg! Jag tänkte på vad jag tänkte... Hrm. Jag har så rätt!
Och jag blir lika förvånad varje gång.

Ledig i helgen. Trodde jag ja. Kom på att jag jobbar natten mellan lördag och söndag. Men det är helt okej, får jag sova innan så är det bara mysigt. Och det är inget problem. Jag är ingen nattmänniska annars. Blir sömnig och börjar jäspa vid 9. Igår åkte Mikaela vid 10. Då var jag på väg att svälja mitt egna huvud. Stöp i säng till ett avsnitt av "Skenet bedrar" på TV4 plus. Hann till första reklamen. Snakrade.
Curry vaknade vid 3. Kissenödig. Släppte ut katten och kände mig klarvaken. Det har varit så flera nätter i rad. Vaknar och tror att det är morgon, trots att det är kolsvart ute.
Vaknade en gång vid 4 också. Då av att ljudet när datorn stängs av strömmade ut ur högtalarna i vardagsrummet. What?? Bestämde mig för att det spökade och att någon var ute i vardagsrummet. Gräsänka är inte alltid positivt. Men det kunde inte gjort alltför stort intryck på mig för jag vaknade när klockan ringde och mindes inte mer av det.

Hemma i kylen har jag en burk köttfärssås med chili från igår. Tänkte hitta på något att gör med den, men vet inte vad. Städa och kolla på film. Upp tidigt imorgon med.

xxx - luutra

Inga kommentarer: