13 juli 2010

A robot classic

Ibland bara hatar jag P3. Idag är det finnen (tjejen) som pratar om och spelar musik från sience fiction-filmer från 80-talet, och samtidigt har ett repotage där hon och en "expert" tillverkar en egen synth. Sedan plinkar dom på tangenterna i flera minuter och det låter helt förjävligt, som när man repar en LP-skiva ungefär.

Underbar dag. Regn och moln men jag och min älskling är lediga tillsammans. Förmiddagen har tillbringats med städning och plock. Jag har även marinerat två mina kycklingar á la Cajun-style, tycker nog det blev bra! Sött, kletigt och mycket hett. Varken jag eller Robin äter för tillfället, så vem som skall äta upp dom vet jag inte. fick bara en sådan stor lust att laga mat, och "receptet" har jag haft i huvudet länge. Torra heta kryddor möter BBQ och råsocker. Och nu fick jag ur mig "konsten"! ;)

Igår var jag och sis på Blomstermåla. Under taket satt vi i en soffa, drack G&T och tittade på regnet som öste ner över havet. Trevligt...
Jag är så glad för det här med skolan, mamma mailade mig och sa att som reserv 11 så har man goda chanser att komma in. Jag håller tummarna och söker 50% tjänstledighet till att börja med. När jag sedan får det slutgiltliga resultatet i augusti så utgår jag från det.

Idag skall jag och Robin bröllopsplanera och hålla på med bordsplaceringen. Sedan åker jag in vid 4-tiden och träffar Mikaela för en fika. Vädret strular till det för mig lite, jag vet inte vad jag skall ha på mig. Skall jag vara helt ärlig så är klockan halv 2 på eftermiddagen och jag har inte stuckit näsan utanför dörren. Antar att jag får ta och göra det kanske... Brr..

Inga kommentarer: