9 juli 2010

Sol.

Ursäkta frånvaron de senaste två dagarna.

Jag var nog så produktiv i onsdags att jag blev tvungen att belöna mig själv. Det blev en härlig utekväll, först skulle vi möta upp Svedhage med vänner men vi kom inte in på Neff. Vilken hysterisk kö! Vakterna gick runt i den km-långa kön och bad folk gå. "Ni kommer aldrig kunna komma in ändå", sa dom. Så vi gick, och hamnade på Deep istället. Efter Deep så blev det Nivå en sväng.
Igår blev det bara hem från syrran och sedan äta lite. Det blev en annan belöning. Jag har lyckats gå ner 4,5 kg sedan jag började dieten, väger 59, 5 nu! Lycklig. Så igår blev det lite lax och sedan en liiiten portion glass med hallon. Idag har jag lovat mig själv en bulgursallad ute på klipporna, följt en en veg-burgare med mycket sallad ikväll. Sedan är det helg och på't igen. Ett par Nutrilette och kanske någon tomat och ett ägg per dag, inget mer än det. Gutt.

Jag och Robin packar matsäck. Kaffe, ägg och bulgursallad med kyckling. Stor mineralvatten och hälig ask med jordgubbar. Filt, kudde och lite solskydd.
Bloggar kanske mer ikväll. Luutra

Inga kommentarer: