10 juli 2010

Vi tar en dag i taget (Gör vi??)

Nyss hemkommen från jobbet. Ute är det en helt fantastisk kväll, kanske den finaste hittills i sommar. Åkte moppe hem i skjorts och tunn top, frös inte en dugg. Älsklingen är ute och dörjar makrill, förhoppningsvis så unnar han sig en öl och något gott att äta till ikväll. Sms'en trillar in. "Öl ikväll?", "Skall du haka på med till Marstrand idag?", "Lust att hänga med på fest?". Grr på er - allihopa! Jag skall vara bitter, skriva ett blogginlägg, dricka apelsinjuice och glo på tv - somna om en halvtimma.

Bröllopsångest. Så mycket att göra och så kort tid. Problemas, problemas, problemas. Det tar aldrig slut. Haha, jo - den 14 augusti gör det det. Missförstå mig rätt, jag längtar hur mycket som helt men just nu känns det som om vi tagigt oss vatten över huvudet. Hoppas inte och hoppas allt löser sig. Nästa vecka har vi ett tajt planerings-schema som inte på några villkor får spräckas. That's it.

Älsklingen kom en - med en spann gigantiska blåmusslor samt en fin laxöring. That's amore... Puss och godnatt på er alla! Luutra

Inga kommentarer: