26 sep. 2010

Sunday afternoon

Just nu känner jag mig totalt oövervinnerlig. Bakis reste jag mig ur sängen idag och åkte raka vägen till Ikea. En söndag. Vid lunch-tid. Bakfull. Det var inte roligt.
MEN. Resultatet av den helvetesfärden är nu 2 blankpolerade fina bänkskivor i ek och ett sprillans nytt kylskåp. Köksbänken är näst intill det vackraste jag sett. Jag skall sova på den. Jag skall bo under den.
Jag och Robin har dessutom rivit ur det vidriga kompostsystemet som fanns under diskbänken och samlade lökskal och såsresten mellan facken. Fastmonterad som den var så var den komplett omöjlig att rengöra. Nu när vi rev ut den (inget vackert jobb vill jag lova...) så kunde vi storskura där under med såpa, klorin och ättikssprit. Vilken härlig känsla det var när skåpet var rent och vi kunde sätta upp en vanlig mojäng att hänga plastpåsen på!

Så här tjusigt blev det, men självklart förstår ni att man måste uppleva allt för att verkligen förstå hur fantastiskt det är... Halv 8 hos mig!



Nu ikväll skall jag bara ta det lugnt. Först skall jag diska och laga mat (i mitt fina, fina kök) och sedan skall jag ligga på soffan med en bok och bara njuta. imorgon är det stenhårt plugg, var vet jag inte än. Kanske stan?
Luutra

Inga kommentarer: