1 sats
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjv8Gb_toxvT9bfVbnr1YV1yAmHtDEmX9oHDQYX-WYLPZYtlzGiko5qX4npgCSTtj4K_regnGr_fW63O_CEGp2PB2l0tSZQFVlNlzLSmJ5LzZV-qlD3o1NDiNm5IDmBoERikVFAvwjfyayI/s320/75e420064a0796d4a92377fb11d1-5308_456X342.jpg)
6 ägg, kokta, ej för hårdkokta
1 rödlök, stor, i tunna skivor
½ msk senapsfrön, gula
½ dl finhackad persilja
Lag:
2 ½ dl socker
1 msk salt
2 dl ättiksprit
2 sl rödbetslag
3 dl vatten
Koka äggen och blanda övriga ingredienser. Lägg äggen och lagen i en glasburk och låt stå i två dagar. Äggen är ett perfekt tillbehör på silltallriken, och om man vill så kan man utesluta rödbetslagen. Då blir äggen vita.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar