Laxpytt med solgula smaker
Kokt färskpotatis
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9IX35uIeYG69LQUfDttP1dpeY-IIhlImMJLU4UX7WhmyIyJPPzixslMWqDfrV7NCaOCrZZUHwlkrIkq3sfgx20RzjfegHp8axeVv3wwPBDN2zk_2KI4qyBDBlaTdaxkYebq8m_oLrjXs/s320/gk5708-04b.jpg)
Salt
Smör
Gräslök
Lax i bitar
Salt
Citronrasp
2 ägg
Salt, peppar
Stek färskpotatisen i smör i mindre bitar. Salta. Hacka gräslök och vänd efter ca 20 minuter ner den stekta potatisen i en bunke med gräslöken. Steklaxen lätt. Salta. Vänd ner laxen i samma bunke som potatisen. Riv citronskal över. Stek äggen lätt men se till så att äggulan förblir lös. Servera till pytten.
(Jag och R hade också i lite stekt knipplök.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaUZG6uCnfvP_LCCv_y8vWvNgzIbkiACxFkZ9cRn03fjmhrtJAkrvyk08W1tKaBU0STZOpu7fcGmASBfk3vaAvAPIKtcofbSLrWGXtwK1X3k0toBonBx7VasNXScYaqQRjtvfV_HQeSSM/s200/luutra+loggo+2.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar