4 personer
4 st lime (saften)
1/2 st gurka
2 st avokado
2 dl mango (tärnad)
1 st spansk peppar
salt
1 kruka koriander
Gör så här
1. Tärna laxen i centimetertjocka kuber och lägg dem i en skål. Pressa över limesaft och låt dra i 1 timme.
2. Skala, dela och kärna ur gurkbiten och avokadon. Finhacka den spanska pepparn. Tillsätt den tärnade mangon.
3. Blanda alla ingredienser med laxen. Krydda med salt och finhacka välsköljd koriander över.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQ5iAWCAH6dqr3q628kFzhaarBLGNbt9h8LZ41SnTbl11Wukt-9x2nDGLfRmTI_whh0Q8rdIHaGf_6wAgvQypqWnlFVPy-YH7QZlwx18pN_UG3g82siHlAvmpY7LU4vjk58hVjXtFYisY/s400/OKI.png)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar