26 juli 2011

De bästa smakerna...

Nu har vi ätit god middag, bestående av följande komponenter:

* karré, olivolja, torkad piri-piri, citron & oregano
* körsbärstomater, zucchini, basilika, god olja och salt
* spanskt rödvin med den rätta hettan och amerikansk BBQ-sås från Mississippi med "taste of sweet apple"


Jag har förstorat bilderna här, vilket är kasst i kombination med sidan jag bloggar på, då alla bilder som är förstorade blir lite suddiga. Dubbelklicka och njut! (För att låta lite ego!)

Ytterligare ett ps. Vinet vi dricker är ett fantastiskt fint spanskt rödtjut, okomplicerat och rejält kryddigt med den där syltiga, bäriga smaken som jag och R älskar. Vinet är prisbelönat (precis som min BBQ-sås!) och Allt om Mat skrev förra året i sin stora vinrecension; "Mer vin för pengarna än såhär får du aldrig!" Priset? 49 kronor flaskan. Självklart köper man då två.



Inga kommentarer: