Här kommer ett av de kanske enklaste, men också godaste, recepten i boken. Citronpasta är gott som det är men fungerar utmärkt tillsammans med lite varmrökt fisk och en fräch sallad med ruccola, färsk mango, svartpeppar och en citronvingrätt. Det är bara att prova sig fram!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKIn3UyZpzIlwfeZ5a7OV09v-tJA8wmivi0jXmYz3_FCAz8O2C9PbLW9PvOm1YCU_epEMi-vJhC6NWuxFEw39l3t0RqDB-k5tneMMYRRWot9l2zbm1r4NFn6SELU_12WXyEFR19Eo5uCP7/s400/vit.jpg)
Ingredienser
tagliatelle
1 burk lätt crème fraiche
1 st citron
0.5 st grönsaksbuljongtärning
salt, efter smak
peppar, efter smak
50 g parmesanost
Gör så här
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Lägg crème fraichen i en kastrull.
3. Finriv lite citronskal och dela sedan citronen.
4. Pressa ner 2–3 matskedar citronsaft och tillsätt citronskal och grönsaksbuljongen.
5. Salta och peppra.
6. Blanda ner den färdiga pastan och avsluta med att riva över lite parmesanost.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj80Ru5KLzynxghOa5v0hI5Z02SDu7_FCMnjrHytOfHzhPSBL7EVwHFrZ65A39oOQ2DkhBVt0xklcNJfr2YWv9dRaEPYyxoj7E6zPJO1h5pd7S-I5i9VUgkaum4CagokqBnVXKpMvGvq0e3/s1600/4041239.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgSp9VWWAVcKja5mlGHwVz-N5aft1lWnbKvRivQchTULcQtRrHKWxwqvEJ2IpDxh4lGmBnDj1qMxM7G2xjRDKfzFHT80SF8zLSVpPWO6rKHjX99n548K2ALMyxC3OMYDCgUcGNJkj9kfqN/s200/ch.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar