![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZLJcyPaY2xZfrAb9nDKqe3hpTW-xR4Y03UElp4EtsTFO9kxRJB6mSjitauqJ1H6aSt0q5kcPYEKQmiPBlmb86Yh4lt18KzHMxWEos9XQFpv2XYdxuBk2svpVd48_mexTeIj3_hK0qGrg0/s400/vit.jpg)
(Vit choklad-pannacotta med Malibumarinerad
ananas, mango och rostad kokos)
ananas, mango och rostad kokos)
Ingredienser
5 dl grädde
2 st gelatinblad
200 g vit choklad
1 st vaniljstång
1 st mango
1 st färsk ananas
1 dl Malibu
kokos, rostad
Gör så här
1. Häll grädden i en kastrull. Skär ett snitt i vaniljstången och lägg i den i grädden. Koka upp grädden och tillsätt vit choklad som du smällt. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Krama ur gelatinbladen och lägg ner dem i grädden. Blanda tills där inte finns några klumpar kvar. Låt svalna. Häll sedan upp pannacottan i koppar. Ställ in i kyl i minst 3 timmar.
2. Skär mango och ananas i bitar. Häll på malibu på fruktbitarna. Rosta kokosen i en stekpanna och blanda med frukt och sprit. Låt marineras i en bunke i kylen några timmar, men ta ut dem i god tid för serveringen så de hinner rumstemperaras. Toppa pannacottan med frukten och citronmeliss.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW-F9WjIbc_a0qBsa5cEzEyL_Lm5pROWflpxFCnKyrFnUQikCDrDi-uglzxp21Wvugr1tReCLE1Zzk8CPeJsI55qNI2D0Bu7CDZXejfMHNjNj9PouDpYHBh9Vns8MMWOhkvT2jlV2LfVcd/s1600/P1011449.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyEPL9P3WLKZjb_tpvrC4NJW0pHS3QhlnN_C-cC4HhnSmpElq5O3hb-NK4eFqiwmqjJQSFg6H0dgTWuQAUTKGlIrO0c50sJawdtF_E6KO7Fep6mP8wbyBG6SFbsz9LC8omelWWlMA1QZpJ/s200/ch.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar