(Vit choklad-pannacotta med Malibumarinerad
ananas, mango och rostad kokos)
ananas, mango och rostad kokos)
Ingredienser
5 dl grädde
2 st gelatinblad
200 g vit choklad
1 st vaniljstång
1 st mango
1 st färsk ananas
1 dl Malibu
kokos, rostad
Gör så här
1. Häll grädden i en kastrull. Skär ett snitt i vaniljstången och lägg i den i grädden. Koka upp grädden och tillsätt vit choklad som du smällt. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Krama ur gelatinbladen och lägg ner dem i grädden. Blanda tills där inte finns några klumpar kvar. Låt svalna. Häll sedan upp pannacottan i koppar. Ställ in i kyl i minst 3 timmar.
2. Skär mango och ananas i bitar. Häll på malibu på fruktbitarna. Rosta kokosen i en stekpanna och blanda med frukt och sprit. Låt marineras i en bunke i kylen några timmar, men ta ut dem i god tid för serveringen så de hinner rumstemperaras. Toppa pannacottan med frukten och citronmeliss.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar