![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQmw2jLR6AeCzybRk33y9vRd-DRMA8YYAB0Qj0oNH8fqEqSZ5pdwRNSawaHLKNzsKbrWwS3qi1I-4LB3ylB_h8yRCehfb_KETJEY9BQlX0J8MKDiqafcr5Cd09H9k0WK9jRv0zsB0zo2wT/s1600/vit.jpg)
4 port
Ingredienser:
4 kycklingklubbor
1/2 King Solo vitlök
curry
cayennepeppar
salt, peppar
hackad bladpersilja
1/2 King Solo vitlök
1 gul lök
matgrädde
1 msk mango chutney
curry
spiskummin
torkad paprika
salt, peppar
en nypa socker
rivna morötter
smalt hackad spetskål
riven ingefära
rapsolja
vitvinsvinäger
saften av en halv citron
salt, peppar
Gör såhär: Grilla kycklingen i ugnen tillsammans med kryddor och vitlök i ca 30 minuter eller tills kycklingen är färdig. Gör råkostsalladen under tiden och ställ den i kylen för att dra åt sig smakerna.
Hacka löken och fräs den tillsammans med vitlök och persilja i en stekpanna med hög kant. Lägg i kycklingen och häll på grädde, kryddor och mango chutney. Låt stå och puttra på spisen en kvart, koka ris under tiden och servera sedan till.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizZFhdtKAB5VbmMxi_MD3LVBKE8pw05grg9ycGpn6fXpxlLjYKiadVkIErmpuyu3mq2qljr5t2carPUI2IfczNfWcDOQMLpf-7d3WgOxcyJ0ui-etWlddivBp6n9Kziap7nwoc_NzPreho/s200/ch.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar