![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEg2TgTRNfcilAT3tOz7EY90V0J03qSIAdeMIfASfwD5jCldi8pmp61p2z4rsGWQwzpTzvWuQjrT4enTlxiVy-AS32TndyfFoL8TK1ffpJ9FVzypmrSIaJcgg8xdSaJvmoOphgpWTr6Tg/s400/vit.jpg)
Ingredienser
2 stora makrillar, rensade
5 msk svensk söt senap
hackad dill
riven färsk pepparrot efter smak
färskpotatis
färsk spenat
smör
salt och peppar
Gör så här: Stek makrillen nästan färdig i smör. Salta och peppra. Blanda senap, pepparrot och dill till en röra och fyll sedan fisken med röran. Ställ i ugnen i ca 15 minuter på 200 grader. Koka potatisen och slunga i smör. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0n12xyx-5HuLQRXyB3E2Xe0Nikvd317038lRQx7kAbay2LVe1FhBPyCgNB8g0u3HW9emff8I4e1rd23-VYnIhleinCvKv54YNBGsioKxcq4a5qthMVNUJjcFwTCQuKJN8gslVTLGDrwI/s1600/P1012957.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlmAu3SApgST4fC-QrhGrypbl005lV_6Kw5znl6hyphenhyphenzXJaoDjzzaP68B7ZKWgHqnh6QjZxgo7hc20shjQt5eRzE0ZRzXSH61hNFtaBqMWzyWPHudGh_E1QNRJ7b8NnQV1LaCZWX0R8I-Kg/s320/cherryL.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar