![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIDjo72sooSZhGbe_RLQP6zChEAfVFV7hsNwaehDk7Xs_tw9_aeIVRPc_RZr0UsPJNkfVj9FMzeINNDU3jXhfOeyixAPRd2dv4gVYJzaK8hacDUY6qu9zkWTZRQK3cYO01qci4rCGYYr4/s1600/vit.jpg)
Ingredienser
4 torskfiléer
1 liten fänkål
4 dl creme fraiché
1/2 dl svensk senap, gärna grov
dill
salt och peppar
1 grönt äpple
vitkål
blandad sallad
rödlök
senapsvingrätt
kokt färskpotatis
en klick smör
Gör så här: Tina fisken och lägg i en smord form. Skär fänkålen grovt och lägg bredvid. Blanda creme fraiché, senap och dill. Smaka av med salt och peppar. Salta och peppra fisken och häll sedan röran över fisken och fänkålen. Sätt i ugnen ca 30 minuter på dryga 200 grader. Rätten skall få färg innan den är klar. Gör salladen. Koka potatis. Servera tillsammans med fisken och en klick smör på potatisen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdPWEYKkxIqCAqfNVReISIV4kZ9JkKSZQNX4dyMta5N_Ns6aSHg-VxXnG_haCP2CZpB8MY-Hry1LtFgNdN0g1YUW3VDJzJGxwUKYW4Az7fikdhYRNi6Zdw8Zs6SyvoTmrZv0ltp-q1sNI/s1600/P1013192.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjR52CoH6Qm0zsuMrx9Y71At4Z8xZyzDjJQpJYsFlbAgu3yxDwLxyk-vd-fC_UOYmtiGMroHC36RCRl7h2f_NCQIUWQ9WPyT720TSB5AQj5LZ1wDmN2HJMmCfwpgA1HIpF40EM7BDAj3k4/s320/cherryL.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar