Brödet äts inte som sötebröd som vi här i Svearike kallar det, utan snarare till frukost. Jag äter det till stakt kaffe, Robin vill ha bacon och stekt potatis till. Hallelujah!
Banana chocolatechip bread
175 grader
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-7zWeWv2CvJywFo6N-34ijFitcAVqMt2yyB6QZkH5tvgUnR1I70j6Dqzv38b3Z84Oi3pII_5v73N2zsdzhNETtE905oLU9Dzd1DvvcHStym7gzmhSrLzrF1ow06f-LpdSLGHvZolBpwc/s320/kaka.jpg)
2 ägg
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
50 gram smör
mjölk 1-2 dl
kakao, efter behag
3 mogna bananer
hackad mörk choklad, eller chokladknappar
Vispa ägg och socker, tillsätt vetemjöl, bakpulver, kakao och mosade bananer. Häll i smält smör, men "smöra" först formen med ca 2 msk. Det blir bättre med smält än med kallt smör. Späd smeten med mjölk. Vänd ner chokladen försiktigt, och grädda i 30-40 minuter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEho76E5XTtzKJ4jzqRphFcA5yv1FPiLByGmCMdOb9rWISFe0LjoI33jqgSH6rC8Onq7ZlKlC1jqMkpV8yUiJ3_kbwTwUMOHMO1Qq-9uWm5sNEZnvhe64kBDpNJpxA_uAAs0_OUg9PuP8zU/s200/luutra+loggo+2.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar